Karin Schipper

Karin Schipper

Watje-Bijtertje

Een close-up van mijn sculptuur ‘Watje-Bijtertje’, het maakt mensen aan het lachen en tegelijkertijd ontroerd de sculptuur ook omdat hij op zeven weegschalen staat.
De sculptuur was te zien tijdens de tentoonstelling ‘From the heart’ in de Bergkerk in Deventer. Met werk van Caro Bensca, Merijn Bolink, Sindy Butz, Floor Coolsma, Anneke A. de Boer, Sebiha Demir, Helen Frik, Hans Hovy, Filip Jonker, Marleen Kappe, Arno Kramer, Christoph Krumpel, Marianne Lammersen, Mirna Limon, Eva Meschede, Ekaterina Mitichkina, Maria Neumann, Linda Nieuwstad, Daphne Riedijk, Jacomijn Schellevis, Karin Schipper, Nicole Schulze, Saske van der Eerden, Nikki van Strien, Anne Wenzel.

.

From the heart

Arno Kramer, curator, kunstenaar en oud docent van de AKI Beeldhouw afdeling heeft de tentoonstelling ‘From the heart’ in de Bergkerk in Deventer samengesteld, in samenwerking met Kunstenlab Deventer. Arno Kramer maakte een selectie ‘vanuit het hart’ van oud AKI Beeldhouw studenten en collega docenten, van 1 t/m 30 oktober 2011 te zien in de Bergkerk in Deventer.

« »